Banyo Bataryası Ne Kadar?

Banyo Bataryası Ne Kadar?

Banyo bataryası ne kadar fiyatlarını özetlersek kullanılan malzeme ve batarya kullanımına göre değişebilmektedir. Banyoların daha işlevsel olabilmesine olanak sağlayan banyo batarya ürünleri banyoların ambiyansını tamamlamaktadır. Lavabonuz ve duşunuz ile mükemmel bir şekilde uyum sağlayabilen banyo bataryaları banyolarınızın tarzını tamamlar. Birçok markanın en nitelikli ürünlerine ulaşabilir ve her bütçeye her gereksinime uygun olarak fonksiyonel banyo bataryalarına ulaşabilirsiniz.

Soğuk ve sıcak suyu ayarlamanıza olanak sağlayan, suyun hacmini belirlemenize yardımcı olan banyo bataryaları ıslak bölgelere fonksiyonel çözümleriyle ön plana çıkmaktadır. Bütçenizle yüzeyin fiziksel koşullarına uygun şekilde tercih edilen banyo batarya ürünleri sıva altı ile sıva üstü olmak üzere farklı formlarda üretilmektedir. İki kollu veya tek kollu gibi birbirinden farklı kontrol mekanizmasına sahip bu tarz ürünler, el duşu ile duş başlığı gibi ekipmanlarla uyumlu olan modelleri de mevcuttur.

Banyo Batarya Fiyatları Neye Göre Değişir?

Banyo batarları ekstra özelliklere sahip olduğunda fiyatları artış gösterir. Örnek olarak ekstra özelliğe sahip olan ürünler arasında kilitlemeli sistem yönlendirici, özel perlatör, kireç kırıcı gibi farklı yetkinlikler bulunmaktadır. Kilitlemeli sisteme sahip olan batarya ürünlerinde basınç 0,5 bar altına düşse sistem çalışmasına devam etmektedir. Yüzlerce farklı ürün seçeneği arasından tercihte bulunacağınız, dünyaca ünlü markaların nitelikli ürünlerine de ulaşabileceksiniz.

Banyo bataryası genellikle krom kaplama olarak satışa sunulur ve antik tasarımlara sahip bronz malzemeden üretilebilen seçeneklere de ulaşabileceksiniz. Klasik Osmanlı desenli banyo batarya ürünlerinden daha modern seçeneklere kadar aramış olduğunuz tüm ürünlere ulaşabileceksiniz.

Banyo Bataryası Tercihi Nasıl Yapılır?